Translate

Total Pageviews

Thursday, April 23, 2015

CGI posted a job you might be interested in


CGI

System Specialist
Finland, FI - Information Technology and Services

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 68 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

 

Järjestelmäasiantuntija

 

Etsimme järjestelmäasiantuntijaa työskentelemään Datacenter services- tiimiin. Tehtäviisi kuuluvat EMC NetWorker - varmistusjärjestelmän ja NetApp –levyjärjestelmän asiantuntijatyöt.

 

Näin menestyt kanssamme

 

Etsimme motivoitunutta ja oma-aloitteista henkilöä kehittymään tiimissämme EMC NetWorker- varmistusympäristön sekä NetApp- levyjärjestelmien asiantuntijaksi. Sinulla on aikaisempaa kokemusta IT – järjestelmien ylläpidosta ja asiantuntijatyöstä. Omaat mahdollisesti jo kokemusta varmistus- ja levyjärjestelmistä, mutta erityisesti arvostamme oikeaa asennetta ja halua kehittyä käyttämiemme varmistus- ja levyjärjestelmien huippuosaajaksi.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi. Teet työtä idearikkaasti, pitkäjänteisesti ja vastuullisesti. Koulutustaustasi on vähintään AMK-tasoinen tutkinto. Kykenet hahmottamaan ja hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia. Paneudut asiakasprojekteihimme asiantuntemuksella ja ratkaisukeskeisesti.

 

CGI:ssä on monta urapolkua

 

CGI:ssä teet työtä kansainvälisessä yrityksessä, joka tarjoaa kehittymis- ja oppimismahdollisuuksia sekä Suomessa että konsernimme muissa maissa. Meillä olet mukana vaativissa ja asiakkaidemme liiketoimintaa ja palveluita konkreettisesti tukevissa ja uudistavissa hankkeissa. Tukenasi on kokenut ja työstään innostunut tiimi.

 

Oma tehtäväsi on räätälöitävissä asiantuntemuksesi ja urapolkutavoitteidesi mukaan. CGI:ssä jokaisen asiantuntemusta arvostetaan. Jokaisen tulee myös arvostaa asiakkaidemme palveluodotuksia ja sitoutua yhteisten tavoitteiden saavuttamiseen.

 

Tehtävän sijaintipaikka on Helsinki.

 

Lisätietoja

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Harri Monter p. 010 3025839 tai harri.monter@cgi.com

 

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa http://ift.tt/1BTfrMR

Viimeinen hakupäivä 15.5.2015.No salary provided

Posted April 23, 2015 at 08:01AM from LinkedIn http://ift.tt/1QmbisF
via IFTTT

Repost.Us